Tossa de Mar, Girona, Spain

Camping Tossa

Camping Tossa

Medina

Medina

martes, 1 de marzo de 2011

SORTIDA DE CLUB - ESMORZAR A SOLIUS

El passat Dissabte 26 de Febrer va tenir lloc la sortida de club que hi havia programada fins a SOLIUS. Prop de 35 bikers es van donar cita a les 8 del matí davant del Tu Rai per gaudir d'un matí de BTT i un esmorzar de germanor on comentar la jugada i retrovar-nos tots plegats.
(Foto.: A l'entrada del restaurant Solius)

La sortida va dur un bon ritme ascendint primer fins a St.Grau amb varis replegaments pel camí. Allà vam agafar el corriolet que ens duria de baixada fins el restaurant Solius, on ens van donar un bon tiberi amb algun bocata XXL (:D). Desprès d'omplir la panxa i fer petar la xerrada, vam tornar xino-xano comentant la jugada. Van haver-hi algunes incidències com les caigudes d'en Moi i en Faustino però que no van passar de lleus rascades.



També va haver-hi alguna punxada però el presi duia càmeres a dojo i un bon kit de reparació que va evitar grans pèrdues de temps. Cap a la 1 del migdia arrivaba tota la expedició al camping Can Martí on desprès d'un "fins la propera" cadascú va enfilar cap a casa seva.

La propera sortida esta programada pel Dissabte 26 de Març a Lloret (Vegeu part dreta del Blog)

ATENCIÓ: PROCÈS D'INCSRIPCIÓ A LA MARXA CICLOTURISTA "TERRA DE REMENCES" OBERT DESDE AVUI DIA 1 DE MARÇ! QUI VULGUI ANAR QUE S'AFANYI A  APUNTAR-SE! EL PRIMER DIA JA HI HA 600 INSCRITS DE 3000 POSSIBLES! ANIMEU-VOS I AVIAM SI PODEM FER UN BON GRUP PER ANAR CAP A OLOT A DONAR GUERRA!

(Foto.: Reagrupament durant la sortida)

No hay comentarios:

Publicar un comentario