Tossa de Mar, Girona, Spain

Camping Tossa

Camping Tossa

Medina

Medina

jueves, 31 de marzo de 2011

Open infantil i Tàctic, doble cita de BTT a Fornells de la Selva

Aquest cap de setmana la localitat gironina de Fornells de la Selva acull un parell de proves de BTT. Dissabte a la tarda es disputarà al segona prova de l´ Open Infantil de BTT i diumenge al matí la cursa de l´ Open Tàctic a partir de les 09:30 hores sobre un circuit de 11 quilòmetres.
Després de l’èxit de la primera prova de Lloret de Mar arriba la segona prova de l´ Open Infantil BTT de Girona a Fornells de la Selva . Per integrar totes les curses ja estan més o menys perfilats els diferents circuits:
Prebenjamins: Circuit de 1 km dificultat baixa, adequada a les seves edats amb planer per no tenir que fer servir els canvis .
Benjamins: Circuit de 2 Km dificultat baixa-mitja, planer però amb una mica de pendent.
Principiants: Circuit de 4 Km dificultat mitja-alta, amb pendents, corbes, famós “pont del diable”. Pensat per que predomini la tècnica sobre la bicicleta.
Alevins: Circuit de 6 Km dificultat alta, pendents, corbes, famós “pont del diable”, tècnica apurada i fons físic degut a la distància.
Infantils: Circuit de 10 Km. dificultat alta. Ple de pujades impossibles, corriols, “pont del diable”, baixades de la “mort”,etc.. , molt divertit i molt complicat per a nois/es preparats físicament per donar el salt a una categoria superior l’any vinent , circuit per campions !

Informació

Preu inscripcions : 5 €
Inscripcions a partir de les 15 H fins a les 16 h.
Lloc : Zona esportiva de Fornells de la Selva ( Girona)
Mes informació http://opengirona.blogspot.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario