Tossa de Mar, Girona, Spain

Camping Tossa

Camping Tossa

Medina

Medina

miércoles, 16 de marzo de 2011

L´ Open Tactic BTT de Sant Gregori organitza dissabte el Campionat Catalunya Universitari BTT

El proper dissabte 19 de març de 2011 de la mà del Club Ciclista Sant Gregori - El Llémena arriba la primera prova puntuable del nou campionat gironí de referència, l'Open Tactic BTT, que substituirà el reconegut Trofeu Caixa Girona de BTT. Dins un format molt similar, Sant Gregori acollirà la primera prova d'aquest renaixement d'uns dels campionats més antics i per on han passat més corredors al llarg dels més de 20 anys d'història.
A partir de les 16:00 h. dins un circuit molt tècnic i divertit de 8 km. per la zona de Can Serra (proper al Pavelló d'Esports de Sant Gregori).
En la prova hi podran participar corredors/es fins a veterans, passant per cadets, juniors, sub23, élits i màsters, tant en categoria masculina com femenina.
Les inscripcions seran a partir de les 15:00 h. a la mateixa zona de sortida.
A més, Sant Gregori, també serà l'escenari del Campionat de Catalunya Universitari de BTT, una vegada més tindrem els millors corredors i corredores d'arreu de les universitats de Catalunya.
El Club Ciclista Sant Gregori - El Llémena amb una amplia capacitat i experiència organitzativa va néixer l'any 2003 i fins a dia d'avui ja ha organitzat més de 30 proves, majoritàriament de BTT. Destacant tres edicions del Caixa Girona BTT des de 2004 dins a 2006, dues proves de l'Open d'Espanya XC els anys 2007 i 2008, quatre Campionats de Catalunya Universitaris de BTT entre 2007 i 2010, sis proves de la Copa Gironina de BTT, des de 2004 fins a 2009, quatre edicions de les 6 Hores de Resistència en BTT a Sant Gregori, tres Campionats Escolars de BTT, una prova de l'Open Natura de BTT i altres pedalades i marxes populars locals. A més de deu proves de bicicleta de carretera. Sense dubte un palmarès més que destacat que volem seguir ampliant el proper dissabte 19 de març de 2011 on esperem que hi siguis tu.

Tota la informació actualitzada a: http://www.ccsantgregori.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario